Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 6
  • Tosti ham & kaas— 7
  • Roerei — 14
    Met de keuze uit kaas, Parmaham of gerookte zalm
  • Toast — 5
    Jam, kaas, boter

 

 

Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 15
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 11
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • Broodje Caesar — 12
    Wit of bruin brood, kip, ei, avocado, Parmezaan, ansjovis
  • 12 Uurtje — 15
    Stokbroodje zalm, mierikswortelcrème, broodje kaaskroket,
    koude bietensoep met geitenkaas
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 14
    Naar keuze met gerookte zalm, Parmaham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 5
  • Brood Deluxe — 10
    Stokbrood, tapenade, pesto dip, Parmaham, aioli

Voorgerechten

  • Zeeuwse platte 3 st.–10 — 6 st.–20
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 15
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Hollandse garnalencocktail— 18
    Toast, cocktailsaus
  • Vitello tonato — 17
    Tonijn mayonaise, kappertjes, appel, selderij
  • Steak Tartaar — 18
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Gamba’s — 16
    Knoflookolie, rode peper
  • Krokante Yellowfin tonijn — 18
    Wasabi, soja crème
  • Bisque— 16
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Tomatensoep— 10
    Old Amsterdam, lente ui, knoflook canapé

Salades

  • Ceasar Salad M–16–L –23
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Salade Niçoise M–18–L–25
    Verse tonijn, haricots-verts, olijven, ansjovis, ei


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 450gr) — 49
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Linguine gamba’s — 26
    Arrabiata, spinazie 
  • Steak Tartaar Frites & salade — 26
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 20
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Tournedos — 39
    Groene asperges, tomaatjes, pepersaus, frites, Haricots-verts
  • Op de graat gebakken schol — 29
    Kokkels, citroen mousseline, appelcidersaus
  • Gevulde aubergine — 23
    Tomatensalsa, mozzarella, Parmezaan, ui, Italiaanse kruiden

Desserts

  • Kaasplateau — 16
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Coupe Keyzer— 10
    Boerenjongens, vanille-ijs, advocaat, chocoladesaus
  • Tiramisu –10
  • Zomerfruit — 10
    Mascarpone crème, tuille
  • Bonbon van Martinez chocolatier per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – juli

  • Gerookte zalm
    Aardappelsalade, toast
    of
    Linzen salade
    Pastrami, feta, piccalilli, radijs, tuinkers
    of
    Salade groene asperges
    Mozzarella, artisjok, Parmezaanse kaas, mosterdvinaigrette
  • ***
  • Zalmfilet
    Aardappelgratin, haricots verts, cherry tomaatjes, pesto olie
    of
    Entrecote
    Aardappelgratin, haricots verts, cherry tomaatjes, pesto olie
    of
    Tomaten risotto
    Seizoensgroenten, Parmezaanse kaas, rucola, pesto olie
  • ***
  • Mango passievrucht taart
    of
    Romanoff tartelette
    Wodka, aardbeien, vanille-ijs

2 gangen — 33
3 gangen — 42

Banquetingmenu vanaf 8 personen
2 gangen € 44,- | 3 gangen € 51,-

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    of
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood