Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 5
  • Tosti ham & kaas— 6
  • Roerei — 13
    Met de keuze uit kaas, Castell ham of gerookte zalm
  • Toast — 5
    Jam, kaas, boter

 

 

Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 14
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 10
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • Gegrilde groenten — 14
    Parmezaanse kaas, truffelmayonaise
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 13
    Naar keuze met gerookte zalm, Castell ham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 4
  • Brood Deluxe — 9
    Stokbrood, tapenade, druivenmost boter, Castell ham, aioli

Voorgerechten

  • Zeeuwse platte 3 st.–12 — 6 st.–23
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 14
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Hollandse garnalencocktail— 18
    Cocktailsaus, toast
  • Steak Tartaar — 17
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Pittige gamba’s — 15
    Olijfolie, knoflook, ui en rode peper
  • Zwezerik — 19
    Madeira truffeljus, bospeen
  • Bisque— 15
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Gegratineerde camembert — 17
    Balsamico, knoflookcroutons

Salades

  • Ceasar Salad M–15–L –22
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Salade Riche M–18–L–25
    Verschillende vis en vlees lekkernijen


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 450gr) — 48
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Kabeljauwfilet — 27
    Aardappelpuree met kaas, bospeen, mosterdsaus,
    krokantje van Parmaham
  • Steak Tartaar Frites & salade — 25
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 19
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Tournedos — 37
    Gekarameliseerde witlof, gebakken champignons, gebakken ui
  • Eendenborst— 25
    Pommes rissolées, gerookte rode biet, spek, ui
  • Vegetarische ravioli — 22
    Eekhoorntjesbrood, seizoengroenten, saus van paddenstoelen

Desserts

  • Kaasplateau — 14
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Crème brûlée van Tonkabonen — 9
  • Clafoutis kersen— 9
    Vanille-ijs
  • Chocolademousse — 9
    Krokantje van noten
  • Bonbon van Martinez chocolatier per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – december

  • Gamba avocado cocktail
    Cocktailsaus
    of
    Wild paté
    Cranberry compote, brioche toast
    of
    Geitenkaas
    Gekarameliseerde rode ui, bladerdeeg
  • ***
  • Heilbotfilet
    Mosterdsaus, Pernod preitonnetjes, aardappelpuree
    of
    Boeuf Bourguignon
    Rode kool, aardappelpuree
    of
    Truffelrisotto
    Paddenstoelen, rucola, Parmezaanse kaas
  • ***
  • Bitterkoekjes bavarois
    of
    Brentons appelgebakje
    Vanille-ijs, slagroom

2 gangen — 32
3 gangen — 40

Banquetingmenu vanaf 8 personen
2 gangen € 42,50 | 3 gangen € 49,50

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood