Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 5
  • Tosti ham & kaas— 6
  • Roerei — 13
    Met de keuze uit kaas, Gandaham of gerookte zalm
  • Toast — 4
    Jam, kaas, boter

 


Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 14
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 10
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • 12 uurtje — 14
    Stokbroodje zalm mierikswortelcrème, broodje kalfskroket, pompoensoep
  • Toast gemengde paddenstoelen — 14
    Buffel mozzarella, tomaat en pesto
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 13
    Naar keuze met gerookte zalm, Gandaham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 4
  • Brood Deluxe — 9
    Stokbrood, tapenade, aioli, Ganda ham,  pittige pimento

Voorgerechten

  • Fine de Claire Nr.3  3 st.–10 — 6 st.–19
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 13
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Krabcocktail — 16
    Limoen, haring kaviaar
  • Steak tartaar — 14
    Sjalot, kappertjes, eigeel, pittige mayonaise, peterselie, cornichons en toast
  • Gamba’s piri piri — 15
    Olijfolie, knoflook, ui en rode peper
  • Pompoensoep — 9
    Kaantjes, kip, kruidenolie
  • Bloedworst met eendenlever— 17
    Appelcompote, appelstroop
  • Bisque— 15
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Rundercarpaccio— 16
    Truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas
  • Carpaccio van biet — 15
    Geitenkaas, rucola, balsamico-glace

Salades

  • Ceasar Salad M–15–L –22
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Salade Gourmand M–18–L–25
    Eendenlever, gamba’s zalm, gandaham


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 400gr) — 45
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Yellowfin tonijnsteak — 29
    Krabrisotto, zoet zure komkommer
  • Heilbot— 24
    Aardappelpuree, bospeen, waterkers, truffeljus
  • Linguini — 24
    Gamba’s, kreeftensaus, salade
  • Steak Tartaar — 23
    Sjalot, kappertjes, ei, peterselie, pittige mayonaise, cornichons en frites
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 19
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Tournedos Rossini — 37
    Eendenlever, madeirasaus, frites, salade
  • Kabeljauwfilet — 27
    Pompoenrisotto, pancetta, seizoensgroenten, pesto-olie
  • Gado-Gado — 19
    Indonesische groenten gerecht, ei, pindasaus

Desserts

  • Kaasplateau — 14
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Crème brûlée van tonkabonen— 9
  • Bitterkoekjes bavarois— 9
  • Dame Blanche — 9
    Vanille-ijs, warme chocoladesaus
  • Pure chocolademousse — 9
    Mandarijnen gel, crumble
  • Bonbon van Holtkamp, per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – oktober

  • Gerookte makreel
    Aardappelsalade, mierikswortel, appel
    of
    Pastrami
    Groene salade, piccalilly
    of
    Portobello
    Brie, walnoten, rode ui, rucola
  • ***
  • Heekfilet
    Haricots verts, Roseval aardappelen, calvados jus, spekjes
    of
    Kogelbiefstuk
    Haricots verts, Roseval aardappelen, calvados jus, spekjes
    of
    Truffelrisotto
    Bospaddenstoelen, rucola, Parmezaan
  • ***
  • Tiramisu
    Kahlua, cantuccini

    of
    Cheesecake
    Vers fruit

2 gangen — 29
3 gangen — 37

Banquetingmenu
2 gangen € 42,50 | 3 gangen € 49,50

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood