Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 5
  • Tosti ham & kaas— 6
  • Roerei — 13
    Met de keuze uit kaas, Gandaham of gerookte zalm
  • Toast — 4
    Jam, kaas, boter

 


Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 14
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 10
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • 12 uurtje — 14
    Stokbroodje zalm mierikswortelcrème, broodje kalfskroket, tomatensoep
  • Caprese — 13
    Buffel mozzarella, tomaat en pesto
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 13
    Naar keuze met gerookte zalm, Gandaham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 4
  • Brood Deluxe — 9
    Stokbrood, tapenade, aioli, Ganda ham,  pittige pimento

Voorgerechten

  • Fine de Claire Nr.3  3 st.–10 — 6 st.–19
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 13
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Coquilles — 17
    Venkel-appel salade, komkommer, kerrieschuim
  • Steak tartaar — 14
    Sjalot, kappertjes, eigeel, pittige mayonaise, peterselie, cornichons en toast
  • Gamba’s piri piri — 15
    Olijfolie, knoflook, ui en rode peper
  • Tomatensoep — 9
    Crème fraiche, Parmezaan, basilicum
  • Tartaar van yellowfin tonijn— 17
    Gezouten citroen, rettich, yuzu, wakame
  • Bisque— 15
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Bresaola— 16
    Biet, rucola, truffelolie
  • Carpaccio van biet — 15
    Geitenkaas, rucola, balsamico-glace

Salades

  • Ceasar Salad M — 15–L –22
    Kip, ei, Parmazaan, croutons, ansjovis
  • Oosterse Salade M–15–L–22
    Biefstukreepjes, hoisin, sesam, gegrilde paprika


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 400gr) — 45
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Yellowfin tonijnsteak — 29
    Krabrisotto, zoet zure komkommer
  • Vispalet— 32
    Diverse soorten gebakken vis en zeevruchten, beurre blanc, frites, salade
  • Linguini — 24
    Gamba’s, kreeftensaus, salade
  • Steak Tartaar — 23
    Sjalot, kappertjes, ei, peterselie, pittige mayonaise, cornichons en frites
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 19
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Tournedos — 33
    Pepersaus, frites en salade
  • Tarbotfilet — 29
    Gestampte aardappelen, rucola, prei, gepofte trostomaat, basilicum olie
  • Tomatenrisotto  — 21
    Groene asperges, seizoensgroenten, Parmezaan, rucola

Desserts

  • Kaasplateau — 14
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Sinaasappelpudding— 9
    Crumble, vanille ijs
  • Coupe Romanoff— 9
    Aardbeien, wodka, geslagen room, merengue
  • Café Gourmand — 9
    Espresso met diverse heerlijke zoetigheden
  • Chocoladetaartje — 9
    Frambozen sorbetijs, vers fruit
  • Bonbon van Holtkamp, per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – augustus 

  • Graved lax
    Sinaasappel dressing, toast
    of
    Frisse doperwtensoep
    Munt, krokant spek
    of
    Caprése
    Mozzarella, tomaat, pesto
  • ***
  • Makreel filet
    Bulgur, paprika, Romanesco, tomatenvinaigrette
    of
    Diamanthaas
    Bulgur, paprika, Romanesco, tomatenvinaigrette
    of
    Vegetarische ravioli
    Pittige arrabiatasaus
  • ***
  • Scroppino
    Citroenijs, vodka, prosecco
    of
    Trio sorbet
    Vers fruit, frambozen kletskop

2 gangen — 29
3 gangen — 37

Banquetingmenu
2 gangen € 42,50 | 3 gangen € 49,50

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood