Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 6
  • Tosti ham & kaas— 7
  • Roerei — 14
    Met de keuze uit kaas, Parmaham of gerookte zalm
  • Toast — 5
    Jam, kaas, boter

 

 

Lunch 

  • Garnalen kroketten Holtkamp (3st) — 15
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroketten Holtkamp (2st) — 11
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • Broodje oosterse pittige kip — 14
    Haricots verts, paprika, taugé
  • 12 Uurtje — 15
    Stokbroodje zalm, mierikswortelcrème, broodje kalfskroket,
    tomatensoep
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 14
    Naar keuze met gerookte zalm, Parmaham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 5
  • Brood Deluxe — 10
    Stokbrood, tapenade, pesto dip, Parmaham, aioli

Voorgerechten

  • Zeeuwse platte 3 st.–12 — 6 st.–24
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 15
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Tonijntartaar — 18
    Mango chutney, zoet-zure rauwkost, wasabi cracker
  • Steak Tartaar — 18
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Gamba’s Piri Piri— 16
    Olijfolie, knoflook, ui, rode peper
  • Zwezerik — 18
    Paddenstoelenjus, groene asperges, bospeen
  • Bisque— 16
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Warme camembert— 16
    Old Amsterdam, lente ui, knoflook canapé

Salades

  • Ceasar Salad M–16–L –23
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Salade oosterse kip M–16–L–23
    Haricots verts, mango, cashewnoten, taugé


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 450gr) — 49
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Tonijnsteak— 26
    Krabrisotto, koriander, zoet-zure komkommer
  • Steak Tartaar Frites & salade — 26
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 20
    Cheddar cheese, bacon, gebakken ui, frites, truffelmayonaise
  • Tournedos — 39
    Sjalot, la Ratte aardappelen, madeira jus,
  • Zeeduivel — 29
    Venkel, appel, la Ratte aardappelen, palingsaus
  • Vegetarische ravioli— 23
    Ricotta, spinazie, pittige tomatensaus, wortel, groene asperges

Desserts

  • Kaasplateau — 16
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Coupe Keyzer— 10
    Boerenjongens, vanille-ijs, advocaat, chocoladesaus
  • Worteltaart–10
  • Sinaasappel marmelade, mascarpone ijs
  • Appel-peer tartelette — 10
    Vanille-ijs
  • Bonbon van Martinez chocolatier per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – november 

  • Gamba cocktail
    Avocado, cocktailsaus
    of
    Wild paté
    Abrikozen, 5 spice, brioche toast
    of
    Bieten carpaccio
    Geitenkaas, balsamico glaze, pompoenpitten
  • ***
  • Zalmfilet
    Seizoensgroenten, aardappelgratin, beurre blanc
    of
    Entrecote
    Seizoensgroenten, aardappelgratin, pepersaus
    of
    Vegetarische spaghetti
    Bospaddenstoelen, Parmezaanse kaas, rucola
  • ***
  • Framboze cheesecake
    of
    Chocolade mousse
    Kletskop

2 gangen — 33
3 gangen — 42

Banquetingmenu vanaf 8 personen
2 gangen € 44,- | 3 gangen € 51,-

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    of
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood