Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 6
  • Tosti ham & kaas— 7
  • Roerei — 14
    Met de keuze uit kaas, Parmaham of gerookte zalm
  • Toast — 5
    Jam, kaas, boter

 

 

Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 15
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 11
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • Broodje Caesar — 12
    Wit of bruin brood, kip, ei, avocado, Parmezaan, ansjovis
  • 12 Uurtje — 15
    Stokbroodje zalm, mierikswortelcrème, broodje kalfskroket, tomatensoep
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 14
    Naar keuze met gerookte zalm, Parmaham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 5
  • Brood Deluxe — 10
    Stokbrood, tapenade, kruidenboter, Parmaham, aioli

Voorgerechten

  • Creuses 3 st.–10 — 6 st.–20
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 15
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Trio van vis— 19
    Paling, Hollandse garnalen, gerookte zalm
  • Bonbon van gerookte zalm — 18
    Gevuld met Hollandse garnalen, cocktailsaus
  • Steak Tartaar — 18
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Gamba’s — 16
    Knoflookolie, rode peper
  • Tartaar van tonijn — 18
    Granaatappel, avocado
  • Bisque— 16
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Warme camembert— 17
    Spinaziesalade, tomaat, pijnboompitten

Salades

  • Ceasar Salad M–16–L –23
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Salade Niçoise M–16–L–23
    Verse tonijn, haricots-verts, olijven, ansjovis, ei


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 450gr) — 49
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Linguine gamba’s — 26
    Arrabiata
  • Steak Tartaar Frites & salade — 26
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 20
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Tournedos — 39
    Haricots-verts, sjalot, tomaatje, rode portsaus, aardappelgratin
  • Scholfilet — 29
    Stamppot doperwtjes, beurre blanc, Hollandse Garnalen
  • Vegetarische cannelloni — 23
    Parmezaanse kaassaus, zongedroogde tomaat

Desserts

  • Kaasplateau — 16
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Coupe Keyzer— 10
    Boerenjongens, vanille-ijs, advocaat, chocoladesaus
  • Mandarins bavarois –10
    Crumble, vers fruit
  • Vruchtensorbet — 10
    Vers fruit, slagroom
  • Bonbon van Martinez chocolatier per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – juni

  • Gamba avocado cocktail
    Cocktailsaus
    of
    Licht pittige Thaise rosbiefsalade
    Little gem, radijs, bosui
    of
    Caprese
    Mozzarella, tomaat, gegrilde groenten, pesto
  • ***
  • Heilbotfilet
    Aardappelgratin, seizoensgroenten, Hollandaise saus
    of
    Kogelbiefstuk
    Aardappelgratin, seizoensgroenten, Hollandaise saus
    of
    Citrus risotto
    Seizoensgroenten, Parmezaanse kaas, rucola
  • ***
  • Scroppino
    of
    Bloedsinaasappel bavarois

2 gangen — 33
3 gangen — 42

Banquetingmenu vanaf 8 personen
2 gangen € 44,- | 3 gangen € 51,-

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood