Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 5
  • Tosti ham & kaas— 6
  • Roerei — 13
    Met de keuze uit kaas, Castell ham of gerookte zalm
  • Toast — 5
    Jam, kaas, boter

 

 

Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 14
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 10
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • Gegrilde groenten — 14
    Parmezaanse kaas, truffelmayonaise
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 13
    Naar keuze met gerookte zalm, Castell ham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 4
  • Brood Deluxe — 9
    Stokbrood, tapenade, druivenmost boter, Castell ham, aioli

Voorgerechten

  • Creuses 3 st.–10 — 6 st.–20
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 14
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Vistrio — 18
    Hollandse garnalen, paling, gerookte zalm, cocktailsaus, aardappelsalade, toast
  • Steak Tartaar surf & turf— 17
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Gamba’s piri piri — 15
    Olijfolie, knoflook, ui en rode peper
  • Krokante Yellowfin tonijn— 17
    Wasabi, soja crème
  • Bisque— 15
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Geitenkaas — 14
    Gekarameliseerde rode ui, bladerdeeg

Salades

  • Ceasar Salad M–15–L –22
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Waldorfsalade M–17–L–24
    Gerookte zalm


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 450gr) — 48
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Yellowfin tonijn— 27
    Krabrisotto, zoetzure komkommer
  • Steak Tartaar surf & turf — 25
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 19
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Tournedos — 38
    Bearnaisesaus, frites, salade
  • Wilde zeebaars — 31
    Zomerstamppot, jonge veldertjes, tomatensaus
  • Vegetarische ravioli — 19
    Ricotta, spinazie, arrabiata saus

Desserts

  • Kaasplateau — 14
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Tarte tatin— 9
    Appel, vanille-ijs, slagroom
  • Pavlova verse aardbeien— 9
    Romanoffsaus
  • Vruchten sorbet — 9
    Vers fruit, sorbetijs, slagroom
  • Bonbon van Holtkamp, per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – augustus

  • Gamba avocado cocktail
    Cocktailsaus
    of
    Ham & meloen
    Balsamico crème, walnoten
    of
    Caprese
    Buffelmozzarella, tomaat, pesto
  • ***
  • Kabeljauwfilet
    Aardappelpuree, seizoengroenten, mosterdsaus
    of
    Kipfilet
    Aardappelpuree, seizoengroenten, mosterdsaus
    of
    Tomatenrisotto
    Rucola, pesto olie, Parmezaanse kaas
  • ***
  • Citroentaart
    Frambozen sorbetijs

    of
    Verse aardbeien
    Vanille-ijs, slagroom 

2 gangen — 32
3 gangen — 40

Banquetingmenu
2 gangen € 42,50 | 3 gangen € 49,50

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood