Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 6
  • Tosti ham & kaas— 7
  • Roerei — 14
    Met de keuze uit kaas, Castell ham of gerookte zalm
  • Toast — 5
    Jam, kaas, boter

 

 

Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 15
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 11
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • 12 Uurtje — 15
    Stokbroodje zalm, mierikswortelcrème, broodje kalfskroket, tomatensoep
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 14
    Naar keuze met gerookte zalm, Castell ham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 5
  • Brood Deluxe — 10
    Stokbrood, tapenade, druivenmost boter, Castell ham, aioli

Voorgerechten

  • Creuses 3 st.–10 — 6 st.–20
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 15
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Trio van vis— 19
    Paling, Hollandse garnalen, gerookte zalm
  • Steak Tartaar — 18
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Gamba’s Piri Piri — 16
    Olijfolie, knoflook, ui en rode peper
  • Bloedworst met eendenlever — 21
    Appelcompote, appelstroop
  • Bisque— 16
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Crème brûlée van Geitenkaas— 17
    Rode biet, canapé

Salades

  • Ceasar Salad M–16–L –23
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Salade Riche M–19–L–26
    Verschillende vis en vlees lekkernijen


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 450gr) — 49
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Tarbot — 37
    Aardappelpuree met kaas, bospeen, mosterdsaus,
    krokantje van Parmaham
  • Steak Tartaar Frites & salade — 26
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 20
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Tournedos — 39
    Haricots-verts, sjalot, paddenstoelen, rode portsaus
  • Met appelstroop gelakte buikspek-– 25
    Rode biet, wortelcrème, Pommes fondant, spitskool met chorizo
  • Bietenrisotto — 23
    Paddenstoelen, Gorgonzola, groene asperges, rucola

Desserts

  • Kaasplateau — 16
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Dame blanche — 10
    Vanille-ijs, warme chocoladesaus
  • Mandarins bavarois –10
    Crumble, vers fruit
  • Tiramisu — 10
    Mascarpone, bitterkoekjes, cacaopoeder
  • Bonbon van Martinez chocolatier per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – januari

  • Bospaddenstoelensoep
    Gerookte spek, mosterd cress
    of
    Gebakken mosselen
    Knoflook, paprika, toast
    of
    Geitenkaas
    Gekarameliseerde rode ui, bladerdeeg
  • ***
  • Skrei
    Zuurkool, krokante spek, mosterd jus
    of
    Kogelbiefstuk
    Aardappel gratin, seizoensgroenten, rode wijn jus
    of
    Linguine
    Paddenstoelen, truffel-room saus, rucola
  • ***
  • Koffie panna cotta
    Mokka boontjes
    of
    Citroentaartje
    Crumble, frambozen-ijs, slagroom

2 gangen — 33
3 gangen — 42

Banquetingmenu vanaf 8 personen
2 gangen € 44,- | 3 gangen € 51,-

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood