Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 5
  • Tosti ham & kaas— 6
  • Roerei — 13
    Met de keuze uit kaas, Castell ham of gerookte zalm
  • Toast — 4
    Jam, kaas, boter

 


Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 14
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 10
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • 12 uurtje — 14
    Stokbroodje zalm mierikswortelcrème, broodje kalfskroket, tomatensoep
  • Gegrilde groenten — 14
    Parmezaanse kaas, truffelmayonaise
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 13
    Naar keuze met gerookte zalm, Castell ham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 4
  • Brood Deluxe — 9
    Stokbrood, tapenade, druivenmost boter, Castell ham, aioli

Voorgerechten

  • Creuses 3 st.–10 — 6 st.–20
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 13
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Vistrio — 18
    Hollandse garnalen, paling, gerookte zalm, cocktailsaus, aardappelsalade, toast
  • Steak Tartaar surf & turf— 17
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Gamba’s piri piri — 15
    Olijfolie, knoflook, ui en rode peper
  • Kalfspastrami— 17
    Waldorfsalade, huisgemaakte piccalilly
  • Bisque— 15
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Geitenkaas — 14
    Gekarameliseerde rode ui, bladerdeeg

Salades

  • Ceasar Salad M–15–L –22
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Oosterse Salade M–16–L–23
    Biefstukreepjes, hoisin, sesam, gefrituurde ui, gegrilde paprika


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 450gr) — 48
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Yellowfin tonijn— 26
    Gele curry, paksoi, noedels, gefrituurde ui
  • Steak Tartaar surf & turf — 25
    Volgens Belgisch recept bereid
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 19
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Kalfsentrecote — 33
    Bearnaisesaus, frites, salade
  • Zeebaars — 24
    Tomaat, paprika, pomme fondant, salsa verde
  • Risotto — 19
    Lente groente, citroen, rucola, groene asperges

Desserts

  • Kaasplateau — 14
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Citroentaart— 9
    Frambozen sorbetijs
  • Verse ananas— 9
    Mascarpone-ijs, kokos
  • Dame Blanche — 9
    Vanille-ijs, warme chocoladesaus
  • Bonbon van Holtkamp, per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – april

  • Vol au vent
    Noordzee vis, roze garnalen
    of
    Rosbief
    Sinaasappel, waterkers
    of
    Tomatensoep
    Parmezaanse kaas, crème fraiche, basilicum
  • ***
  • Makreel
    Roseval, courgette, aubergine, citroen beurre blanc
    of
    Bavette
    Roseval, courgette, aubergine, pepersaus
    of
    Pasta arrabiata
    Rucola, Parmezaanse kaas
  • ***
  • Mango passievrucht bavarois
    Rood fruit coulis, vers fruit

    of
    Bitterkoekjes bavarois

2 gangen — 29
3 gangen — 37

Banquetingmenu
2 gangen € 42,50 | 3 gangen € 49,50

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood