Onze menukaart

 

Van kroketten tot zeetong, van roerei tot tournedos. Het culinaire team van Brasserie Keyzer zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart te vinden is. Alles wordt iedere dag vers bereid en producten komen dagvers binnen.

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 5
  • Tosti ham & kaas— 6
  • Roerei — 13
    Met de keuze uit kaas, Gandaham of gerookte zalm
  • Toast — 4
    Jam, kaas, boter

 


Lunch 

  • Garnalen kroket Holtkamp (3st) — 14
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroket Holtkamp (2st) — 10
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • 12 uurtje — 14
    Stokbroodje zalm mierikswortelcrème, broodje kalfskroket, tomatensoep
  • Gegrilde groenten — 10
    Truffelmayonaise, knoflook croutons
  • Broodje bal — 12
    In eigen jus met mosterd en Amsterdam’s zuur
  • Roerei — 13
    Naar keuze met gerookte zalm, Gandaham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 4
  • Brood Deluxe — 9
    Stokbrood, tapenade, aioli, Ganda ham,  pittige pimento

Voorgerechten

  • Fine de Claire Nr.3  3 st.–10 — 6 st.–19
    Sauce Mignonette
  • Escargots — 13
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Coquilles — 17
    Bloemkoolcréme, Parmezaanse kaas schuim
  • Steak tartaar — 14
    Sjalot, kappertjes, eigeel, peterselie, cornichons en toast
  • Gamba’s piri piri — 15
    Olijfolie, knoflook, ui en rode peper
  • Tomatensoep — 9
    Crème fraiche, Parmezaan, basilicum
  • Gebakken zwezerik— 17
    Asperges, truffeljus
  • Bisque— 15
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
  • Terrine van roomkaas— 14
    Old Amsterdam, groene asperges, paprika
  • Gerookte paling — 18
    Toast, cocktailsaus

Salades

  • Ceasar Salad M — 15–L –22
    Kip, ei, Parmazaan, croutons, ansjovis
  • Oosterse Salade M–15–L–22
    Biefstukreepjes, hoisin, sesam, gegrilde paprika


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (c.a. 400gr) — 45
    Gebakken krieltjes,salade en remouladesaus
  • Tonijnsteak — 28
    Parelgort, gegrilde groenten
  • Vispalet— 32
    Diverse soorten gebakken vis en zeevruchten, beurre blanc, frites, salade
  • Kalfsentrecote — 26
    Doperwten, rode wijn jus, krieltjes
  • Steak Tartaar — 23
    Sjalot, kappertjes, ei, peterselie, cornichons en frites
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 19
    Cheddar cheese, bacon, ui,  frites, huisgemaakte ketchup
  • Tournedos — 33
    Pepersaus, frites en salade
  • Lamsrack — 34
    Rozemarijnsaus, nieuwe aardappeltjes lentegroenten
  • Cannelloni  — 21
    Aubergine, ricotta, Parmezaan, tomatensaus

Desserts

  • Kaasplateau — 14
    Selectie van kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Crème Brûlée van tonkabonen — 9
  • Tartelette — 9
    Rabarbercompote, vanilleijs
  • Café Gourmand — 9
    Espresso met diverse heerlijke zoetigheden
  • Hemelse modder — 9
    Gemarmerde chocolademousse
  • Bonbon van Holtkamp, per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu – juni

  • Cocktail van gamba’s
    Ijsbergsla, cocktailsaus
    of
    Selleriesalade
    Bressola, walnoot
    of
    Gegrilde groenten
    Guacamole, rucola
  • ***
  • Schol
    Mosterd beurre blanc, seizoensgroenten, krieltjes
    of
    Entrecote
    Kruidenboter, seizoensgroenten, krieltjes
    of
    Citroenrisotto
    Seizoensgroenten, rucola
  • ***
  • Sinaasappel pudding
    Bloedsinaasappelijs
    of
    Rabarber tatelette
    Vanille ijs

2 gangen — 29
3 gangen — 37

Banquetingmenu
2 gangen € 42,50 | 3 gangen € 49,50

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood