Onze menukaart

Ontbijt

  • Yoghurt  — 5
    Cruesli, gedroogde banaan, honing
  • Tosti kaas — 6
  • Tosti ham & kaas— 7
  • Roerei — 14
    Met de keuze uit kaas, Serranoham of gerookte zalm
  • Toast — 5
    Jam, kaas, boter

 

Lunch 

  • Garnalen kroketten Holtkamp (3st) — 15
    Wit of bruin brood, wasabi mayonaise,
    citroen, gefrituurde peterselie
  • Kalfskroketten Holtkamp (2st) — 11
    Wit of bruin brood, Franse mosterd
  • Zee duo — 17
    Bisque, garnalen kroketten Holtkamp (2st)
  • Toast Paddenstoelen –14
    Brioche, knoflook, sjalot, peterselie, rucola
  • Broodje bal — 12
    Geserveerd in eigen jus, mosterd, Amsterdams zuur
  • 12 Uurtje — 15
    Stokbroodje zalm, mierikswortelcrème, broodje kalfskroket,
    tomatensoep
  • Roerei — 14
    Naar keuze met gerookte zalm, Serranoham of kaas

À la carte

  • Brood met gezouten boter — 5
  • Brood Deluxe — 10
    Stokbrood, zongedroogde tomaten tapenade, pesto dip, Serranoham, aioli

Voorgerechten

  • Escargots — 16
    ½ dozijn wijngaardslakken, knoflook kruidenboter, bosui en Old Amsterdam
  • Creuses 3 p.c. • 6 p.c. 12 • 24
    Sauce Mignonette
  • Warme Camembert — 17
    Canapés, Spinaziesalade
  • Gamba’s piri piri — 15
    Olijfolie, knoflook, ui, rode peper
  • Steak Tartaar — 18
    Sjalot, kappertjes, cornichons, peterselie, ansjovis, toast
  • Bisque— 16
    Bosui, rouille, crouton, rivierkreeftenstaartjes
  • Hollandse garnalen cocktail — 19
    Cocktailsaus, toast
  • Wildpaté — 16
    Kruidkoek toast, uitjes Monegask
  • Tomatensoep — 9
    Oude kaas, bieslook, crème fraîche

Salades

  • Ceasar Salad M–16–L –23
    Kip, ei, Parmezaan, croutons, ansjovis
  • Waldorfsalade M–16–L–23
    Druiven, bleekselderij, appel, gerookte zalm, walnoten


    Hoofdgerechten

  • Zeetong (ca. 450 gr.) — 49
    Gebakken krieltjes, salade, remouladesaus
  • Confit de canard — 28
    Zuurkoolstamppot, calvadosjus, spekjes
  • Heilbotfilet — 28
    Mousseline, seizoensgroenten, groene mosterdsaus, kaantjes
  • Steak Tartaar Frites & salade — 26
    Sjalot, kappertjes, cornichons, peterselie, ansjovis, toast
  • Keyzerlijke Angus beef burger — 20
    Cheddar cheese, bacon, gebakken ui, bacon mayonaise, frites
  • Tournedos –34
    Frites, seizoensgroenten, pepersaus
  • Zeebaarsfilet  25
    Aardappelsalade, seizoensgroenten, chorizo, tomaat beurre blanc
  • Truffel risotto 23
    Paddenstoelen, rucola, kaas
  • Ravioli gevuld met ricotta — 23
    Salie boter, Parmezaanse kaas

Desserts

  • Kaasplateau — 15
    Selectie van 4 kazen van Lindenhoff, noten vijgen brood
  • Coupe Keyzer— 10
    Boerenjongens, vanille-ijs, advocaat, chocoladesaus, slagroom
  • Tartalette hazelnoot –10
    Pistache ijs, zoethout, peer, noten karamel
  • Lauwwarme chocolademousse –10
    Vanille parfait, gezouten karamel
    Bonbon van Martinez chocolatier per stuk — 2
    Puur, melk of wit 

Keyzerlijkmenu 

Mocht u toch  met uw gezelschap willen genieten van een menu dat niet op onze kaart staat kunt u altijd contact opnemen met ons via de mail info@brasseriekeyzer.nl of telefonisch 020 6751866.

Banquetingmenu vanaf 8 personen
2 gangen € 44,- | 3 gangen € 51,-

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
    of

    Bisque
    Bosui, rouille, toast, rivierkreeftenstaartjes
    of
    Gegrilde groente
    truffel mayonaise en knoflook croutons
  • ***
  • Zeebaars filet
    gestampte aardappels, seizoen groenten en citroen beurre blanc
    of
    Tournedos
    gestampte aardappels, seizoen groenten en pepersaus
    of
    Truffel risotto
    verse paddenstoelen en kruidensla
  • ***
  • Chocolade taart
    gezouten karamel 
    of
    Kaasplateau
    samengesteld door Lindenhoff, met appel-balsamico stroop en kletzenbrood